Filters
Paserene
Paserene Rosie Rosé
Artikelcode 37 L16
€13,82
op voorraad
Perfect als aperitief en als begeleider van burrata met tomaten, fijne charcuterie, milde brie of verse bessensalades.
Paserene
Paserene Elements Bright Chardonnay
Artikelcode 37 H62
€19,82
op voorraad
Deze Chardonnay is een veelzijdige begeleider van gerechten: hij combineert prachtig met gegrilde witte vis in citroenboter, milde curry's op basis van kokos of zelfs geroosterde kip met verse kruiden.
Paserene
Paserene Marathon
Artikelcode 37
€57,82
op voorraad
De Paserene Marathon is een uitstekende begeleider van stevige gerechten zoals gegrild lamsvlees met rozemarijn, wild gevogelte of een ribeye steak gegaard boven een open vuur. Belegen kazen zoals oude Goudse kaas of kruidige schapenkaas combineren ook pr
Paserene
Paserene Marathon
€57,82
Paserene
Paserene Chardonnay
Artikelcode 37
€57,82
op voorraad
De Paserène Chardonnay is een veelzijdige begeleider, perfect bij gegrilde kreeft, sint-jakobsschelpen of romig gevogelte zoals butter chicken. Zachte kazen zoals brie of camembert harmoniëren ook perfect met de textuur en het aroma.
Paserene
Paserene Union
Artikelcode 37
€58,82
op voorraad
Culinair gezien combineert de Paserene Union bijzonder goed met stevige vleesgerechten zoals gegrild lamsvlees, gestoofd rundvlees of wild met een pittige kruidenkorst.
Paserene
Paserene Union
€58,82
Paserene
Paserene Elements Dark Syrah
Artikelcode 37 L110
€20,42
op voorraad
De Paserene Elements Dark combineert perfect met geroosterd lamsvlees, wildgerechten, pittig gevogelte of gegrilde groenten met mediterrane smaken.
Paserene
Paserene Elements Emerald Sauvignon Blanc
Artikelcode 37 L20
€18,42
op voorraad
Geniet van deze Sauvignon Blanc op een serveertemperatuur van 8 tot 10 °C. Ideaal bij zomerse voorgerechten, salades, geitenkaas of lichte gerechten met mediterrane kruiden en citrustonen.
Paserene
Paserene Elements Midnight Cabernet Sauvignon
Artikelcode 37 L107
€22,42
op voorraad
De Paserene Midnight combineert perfect met gegrild of gestoofd vlees, zoals lamskoteletten, rundvlees of wildgerechten. Belegen harde kazen of een stevige stoofpot benadrukken eveneens zijn diepte.