Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wat zijn de verzendkosten?
Verzending van orders vanaf € 100,-- is altijd gratis binnen Nederland, met uitzondering van verzending naar de Waddeneilanden. (Verzending naar de Waddeneilanden is uiteraard mogelijk, maar hiervoor gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie hierover kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of contact met ons opnemen via de knop 'contact' op de website.) Voor orders onder de € 100,-- wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht van € 9,75 per zending.
Voor verzending naar België geldt dat dit altijd gratis is voor orders vanaf € 200,--. Voor orders onder de € 200,-- wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht van € 14,-- per zending.

Bij de verzendkosten is het volgende inbegrepen:
de verzending van uw pakket binnen Nederland (exclusief de Waddeneilanden) c.q. de verzending van uw pakket naar België;

 • verzending in een breukvrije verpakking;
 • drie afleverpogingen;
 • bestellingen worden aan de voordeur afgeleverd;
 • track & trace;
 • handtekening voor ontvangst;
 • het pakket is verzekerd tot een bedrag van maximaal € 520,-- (inclusief transportkosten).

Verzending naar het buitenland (met uitzondering van België)
Altijddebestewijn.nl levert in principe wereldwijd. De tarieven voor de levering verschillen per land. Ook de levertijd varieert uiteraard. Wanneer u hier meer informatie over wilt, kunt u het beste contact opnemen met ons serviceteam op e-mailadres [email protected] of via de knop 'contact' op de website.

Hoe verlopen de verzendingen bij Altijddebestewijn.nl?
Altijddebestewijn.nl maakt gebruik van een uitstekende koeriersdienst met brede ervaring op het gebied van wijnpostpakketten en bezorgt uw wijn veilig en betrouwbaar aan huis.

Altijddebestewijn.nl levert de bestelde artikelen in principe binnen 3-5 werkdagen af. Mocht er vertraging optreden, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. In overleg is spoedlevering - binnen 48 uur - mogelijk.
Mocht er breukschade zijn, veroorzaakt door verpakking of transport, laat ons dit dan weten binnen 24 uur. Wij verzoeken u foto's te maken van de schade.

Kan ik wijn retourneren?

Retourneren
Wilt u een wijn retour sturen? Dit kan door de ongeopende flessen wijn, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking, te sturen naar:

Altijddebestewijn.nl
Nassaustraat 49
9675 EM Winschoten

Voorwaarden bij het retourneren:

 • U mag uw bestelling (of een deel daarvan) binnen veertien dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van redenen.
 • Bij het retourneren worden geen kosten in rekening gebracht. Voor de wijnen die retour gezonden zijn, alsmede voor de eventueel door u betaalde verzendkosten voor de verzending van de bestelling naar u, de 'heen-zending' dus, (uiteraard alleen voor zover deze verzendkosten betrekking hebben op dat deel van de bestelling dat geretourneerd wordt), ontvangt u van ons een creditfactuur. Het bedrag van deze creditfactuur zal zo spoedig mogelijk aan u worden overgemaakt, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de overeenkomst.
 • Ongeopende flessen wijn dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele doos te worden geretourneerd.
 • Het retour zenden geschiedt voor eigen rekening van de afzender.
 • De afzender van de retourzending is verantwoordelijk voor het breukvrij en schadevrij aankomen van de retourzending bij Altijddebestewijn.nl en dient derhalve zorg te dragen voor vervoer door een daarin gespecialiseerde vervoerder.