Half droog

Tenute Conti Zecca
Conti Zecca I Quattro Gold Primitivo di Manduria
Artikelcode 6
€10,82
op voorraad
Bij een aanbevolen drinktemperatuur van 16 °C begeleidt de Quattro Gold Primitivo ideaal gerechten uit zijn thuisland en omgeving zoals: stevige lamsgerechten, authentieke pastaspecialiteiten of typisch Apulische gerechten zoals gehaktballen met tuinbonen

Cantine San Marzano
San Marzano "Sud" Primitivo / Merlot
Artikelcode P1 L21
€11,42
op voorraad
De San Marzano Sud Primitivo/Merlot wordt aanbevolen als begeleider van hartige hapjes, donker vlees en halfgerijpte kaas.

Poggio le Volpi
Poggio le Volpi Baccarossa Lazio Rosso
Artikelcode 007 H02
€20,42
op voorraad
Ontdek de Poggio le Volpi Baccarossa Lazio Rosso uit Italië met voorgerechten van pasta, lam, halfgerijpte kaas of met Bucatini all'Amatriciana, een traditioneel pastagerecht uit de Lazio-keuken.

Femar Vini
Epicuro Montepulciano d’Abruzzo DOP
Artikelcode 9
€7,82
op voorraad
Geniet van een glas van deze rode wijn met donkere en bitterzoete chocolade.

Menhir Salento
Cantine Menhir Primitivo Quota 29
Artikelcode P6 L47
€9,82
op voorraad
Serveer deze uitgebalanceerde wijn uit Italië met specialiteiten uit de mediterrane keuken. Dit omvat stevige ham, maar ook mals lamsvlees of halfgerijpte kaas.

Tenuta Sant Antonio
Tenuta Sant Antonio Scaia Corvina Rossa
Artikelcode 9
€11,36
niet op voorraad
De Scaia Corvina Rossa harmoniseert zeer goed met pastagerechten en risotto's, rood vlees, polenta met haring en belegen kazen. In de mond is de rode wijn intens en vol met een goede structuur en lengte.

Vigneti del Salento
I Muri Negroamaro Puglia IGP
Artikelcode 10
€7,24
op voorraad
Met zijn karakter past hij goed bij pasta's en half gerijpte kaas.

Menhir Salento
Cantine Menhir Primitivo Calamuri Salento IGP
Artikelcode 006 H39
€16,77
€15,63
op voorraad
Van deze bijzondere rode wijn kunt u genieten bij een drinktemperatuur tussen 17 en 18 °C bij pappardelle pasta met wildzwijnragout, T-bone en rib-eye steak of bij blauwe kaas.

Camivini
Camivini Tank No 11 Syrah Appassimento IGT
Artikelcode 6
€9,42
op voorraad
Camivini Tank No 11 Syrah Appassimento IGT. Geniet van de in Barriques gerijpte halfdroge rode wijn bij gegrild vlees, pasta, zachte kaas of puur.

Camivini
Camivini Tank No 26 Nero d'Avola Appassimento IGT
Artikelcode 6
€9,42
op voorraad
De Camivini Tank Nº 26 Nero d'Avola Appassimento IGT uit Sicilië is in de mond licht en halfdroog met aroma's van rozijnen, pruimen en mediterrane kruiden. De lange afdronk heeft een subtiele chocoladenoot. Past goed bij pittige vleesgerechten en goed kaz

Vigneti del Salento
Vigneti del Salento Zolla Primitivo / Merlot
Artikelcode 7
€9,16
op voorraad
Ontdek deze rode wijn uit Puglia bij delicate voorgerechten, pastagerechten, rood vlees, wild of romige kazen. De halfdroge rode wijn past ook goed bij een stevige runderburger van de grill.

Cantine San Marzano
San Marzano "Sud" Negroamaro Salento
Artikelcode P1
€11,42
op voorraad
De aanbevolen drinktemperatuur ligt tussen de 16 en 18 °C en maakt deze karaktervolle rode wijn de perfecte begeleider van stevige grillgerechten, pittige vleesgerechten of goed gerijpte kazen.

Femar Vini
Montecore Primitivo Puglia IGT
Artikelcode P
€6,42
op voorraad
Een heerlijke wijn voor stevige, Italiaans geïnspireerde gerechten. Pasta Bolognese of middelrijpe kaas, maar ook vleesantipasti, barbecue en andere lekkernijen begeleiden deze halfdroge rode wijn uit Italië bij een drinktemperatuur van 16-18 °C.

Varvaglione Vigne & Vini
Varvaglione 12 e mezzo Primitivo del Salento
Artikelcode P5
€9,42
op voorraad
Past goed bij hartige gerechten zoals stoofvlees, pizza, pasta en pittige kazen.

Femar Vini
Epicuro Salice Salentino DOC
Artikelcode 9
€8,82
op voorraad
Bij een drinktemperatuur van 17 tot 19 graden geniet je er het beste van als begeleider van wild, geroosterd vlees en pittige gerechten.

Azienda Vitivinicola Patrizi
Patrizi Passo del Bricco Rosso Piemonte
Artikelcode 3
€7,42
op voorraad
De Patrizi Passo del Bricco Rosso Piemonte harmonieert perfect met verschillende pastagerechten. Het smaakt ook goed bij stevig stoofvlees en individuele kaassoorten.

Antonio Lopes
Lopes Vinho Tinto
Artikelcode 19
€8,42
op voorraad
Een soepel droge rode wijn die het uitstekend doet bij grillgerechten, wit vlees en pasta.

Antonio Lopes
António Lopes Reserva Estremadura
Artikelcode 19
€7,01
op voorraad
Deze krachtige rode wijn presenteert zich met een intens fruitboeket en een overvloed aan tannine. Hij oogt zeer elegant in de mond. Een wijn om echt van te genieten, die prima past bij wild, gevogelte en verschillende harde kazen.

Poggio delle Faine
Poggio delle Faine Governo Toscano
Artikelcode 9
€12,00
op voorraad
Mooie halfdroge rode wijn uit Toscane die goed past bij groentegerechten, rood vlees of lamsvlees. De neus onthult krachtige aroma's van sultanarozijnen, mediterrane kruiden en rijpe pruimen.

Camivini
Camivini Tank No 32 Primitivo Appassimento IGT
Artikelcode 6
€10,42
op voorraad
De rode wijn gerijpt in houten gistingstanks is de ideale partner voor stevige vleesgerechten en goed gerijpte kazen.

Fantini Group Farnese
Luccarelli Rosso Primitivo - Sangiovese
Artikelcode 7
€6,82
niet op voorraad
In het glas schittert de wijn uit Italië met donkerrode, bijna violette reflecties. Een milde balans van fruit en lichte tannines karakteriseren de smaak, in de mond proef je zelfs het bessenkarakter van de rode wijn.

Biscardo - Mabis
Mabis Neropasso Rosso IGT 1,5 Liter Magnum
Artikelcode 5
€24,28
op voorraad
Proef het heerlijke resultaat bij een drinktemperatuur van 16-18 °C. Uitstekende culinaire garnering zijn pasta, rood en wit vlees en kaas van milde roomkaas tot pittige rijpe varianten.

Serre dei Roveri
Serre dei Roveri Appassimento Piemonte Barbera DOC
Artikelcode 7
€10,25
op voorraad
Een heerlijke rode wijn uit Piemonte van Sartirano Figli. Ontdek bijvoorbeeld de Serre dei Roveri Appassimento Piemonte Barbera DOC met sterke wildgerechten, braadstukken of langer gerijpte kaasvariaties.

Femar Vini
Epicuro Aglianico Puglia IGP
Artikelcode 9
€7,82
op voorraad
Deze intense rode wijn uit Italië wordt gedronken bij 17 tot 19 °C en dient vooraf gedecanteerd te worden. Met donker, geroosterd of gestoofd vlees, sterke kruiden en smakelijke pastagerechten, zet je de Epicuro echt in scène.