Droog

Allesverloren
Allesverloren Cabernet Sauvignon
Artikelcode 36 L43
€16,42
op voorraad
Geniet bijvoorbeeld van de Allesverloren Cabernet Sauvignon bij een biefstuk met Argentijnse saus.

Weingut Neiss
Neiss Bockenheim Spätburgunder trocken
Artikelcode 22.E
€13,42
niet op voorraad
Deze Pinot Noir is droog in de mond en heeft een uitstekende structuur en kracht. Een fijne smaakbeleving uit Rijnland-Palts.

Spier Wines
Spier 21 Gables Pinotage
Artikelcode 40
€32,42
op voorraad
Lekker bij een struisvogelbiefstuk met zwarte peper, pasta met pesto en zwarte olijven of oude kazen.

Springfield Estate
Springfield The Work of Time
Artikelcode P5 H02
€23,42
op voorraad
Geniet van deze heerlijke Zuid-Afrikaanse rode wijn van wijnmakerij Springfield Estate met gegrilde ribeye, pasta met ansjovis en zwarte olijven of oude boerenkaas.

Kanonkop Estate
Kanonkop Black Label Pinotage
Artikelcode 41
€159,00
op voorraad
De Kanonkop Black Label Pinotage is een uitstekende begeleider van rood vlees of de pittige Aziatische keuken.

Allesverloren
Allesverloren Shiraz
Artikelcode 36
€14,12
op voorraad
Geniet van de Allesverloren Shiraz bij kalfsvlees of hartige gevogeltegerechten.

Perdeberg Wines
Perdeberg The Dryland Collection Resolve Pinotage
Artikelcode 33
€14,29
op voorraad
De Perdeberg The Dry Land Collection Resolve Pinotage is een uitstekende aanvulling op eten. Het past net zo goed bij een gegrilde tonijnsteak als bij geroosterde varkenslende of gegrild lamsvlees.

Fantini Group Farnese
Caldora Montepulciano d’Abruzzo
Artikelcode 07
€6,82
op voorraad
De rode wijn wordt gedronken bij 14 tot 16 °C bij vleeswaren, kaas en hartige gerechten. Het is ook geschikt voor proeverijen en introductieseminars waar de smaak van Italië moet worden geleerd.

Ca Rugate
Ca' Rugate Valpolicella Rio Albo DOC
Artikelcode 11
€12,62
op voorraad
De Valpolicella past goed bij wit vlees en vooral bij droge kazen. Deze wijn is ook geschikt als aperitief.

Château du Retout
Château du Retout Cru Bourgeois
Artikelcode 26 L06
€17,42
op voorraad
Wij raden de du Retout solo aan, of als foodpairing met eend, gestoofd vlees, rundvlees, lamsvlees en harde kaas.

Tenuta di Nozzole
Tenuta di Nozzole Chianti Classico DOCG
Artikelcode 009 L54
€18,32
op voorraad
Wij raden de Chianti aan bij geroosterd en gestoofd rood vlees of als dessert als begeleider van rijpe harde kaas bij een drinktemperatuur van 16-18°C.

Blaauwklippen
Blaauwklippen Zinfandel
Artikelcode 36 H14
€17,88
op voorraad
Geniet van deze rode wijn bij donker vlees of eend. Ook voor een heerlijke curry of belegen harde kaas is deze melange van Blaauwklippen een zeer goede keuze.

Thelema Mountain Vineyards
Thelema Rabelais
Artikelcode 41
€61,37
op voorraad
Deze uitmuntende rode wijn uit Zuid-Afrika wordt vooral aanbevolen bij rundvlees- en wildgerechten. De complexe en volle Thelema Rabelais doet de wijnmakerij de eer en laat zien hoe indrukwekkend ze wisten hoe ze ouderwetse wijnen moesten combineren met n

Lanzerac Wine Estate
Lanzerac Merlot
Artikelcode 33 L81
€15,42
op voorraad
De Lanzerac Merlot gaat heerlijk samen met kalfskoteletten met portabello-paddenstoelen, gnocchi in paprikasaus met krokante pancetta of romige Gruyere Parmezaanse risotto.

Bodega Pagos del Moncayo
Pagos del Moncayo Prados Fusion Garnacha Syrah DO
Artikelcode 15
€10,94
op voorraad
Pagos del Moncayo Prados Fusion Garnacha Syrah DO is een biologisch-dynamisch gevinifieerde wijn. Een traktatie met klassieke Spaanse gerechten zoals paella of allerlei soorten tapas.

Saint Clair Family Estate
Saint Clair Origin Pinot Noir
Artikelcode 28
€18,44
€15,82
op voorraad
Saint Clair Origin Pinot Noir. Een mix van nieuw en gebruikt Frans eiken Barrique in productie resulteert in deze droge rode wijn met rijke, kruidige tonen in de mond en een volle, aanhoudende afdronk.

Tagaro
Tagaro Pinataro Nero di Troia Rosso Puglia IGT
Artikelcode 11 H46
€8,82
op voorraad
Tagaro Pinataro Nero di Troia Rosso Puglia IGT. De wijn rijpte vier maanden in Frans eikenhout. Probeer deze dieprode wijn bijvoorbeeld bij gegrild rood vlees, pastavariaties met vleessauzen of licht pikante kazen.

Zenato
Zenato Riserva Amarone della Valpolicella Classico
Artikelcode 10
€88,42
op voorraad
Bij deze wijn uit Italië worden alleen sterke gerechten van alle soorten geserveerd. Als je van pittig houdt, probeer hem dan eens op een drinktemperatuur van 18 °C bij Aziatische gerechten.

Bestheim
Bestheim Alsace Pinot Noir Classic AC
Artikelcode 27
€11,81
op voorraad
Deze creatie van de befaamde wijnbouwcoöperatie Bestheim is een ideale begeleider bij gebraden gevogelte, rood vlees, wild of hartige kaas, maar ook bij Reblochon, de Franse halfharde kaas.

Vidal-Fleury
Vidal-Fleury Châteauneuf-du-Pape Rouge AOC
Artikelcode 25 H15
€40,42
€39,42
op voorraad
De Rouge Châteauneuf-du-Pape past goed bij rood vlees, lamsvlees, wild gevogelte in jus, pittige kaas. Maar ook bij stoofschotels, pittige gerechten of slow-cooked gerechten is deze uitzonderlijke wijn een uitstekende aanvulling.

RedHeads Wine
Red Heads Coco Rotie Syrah Viognier
Artikelcode 18
€16,88
€14,93
op voorraad
De rode wijn uit Australië biedt tonen van frambozen, bramen en abrikozen in de neus (de druif Viognier is hier dominant). Probeer de Syrah Viognier Blend met rundvlees of lam.

Treasury Wine Estates
19 Crimes Cabernet Sauvignon
Artikelcode H32
€11,42
op voorraad
Probeer de droge rode wijn, die doet denken aan veroordeelde Michael Harrington en zijn gedurfde ontsnapping in een kleine roeiboot, met pastagerechten, vleeswaren en oude kazen.

Eikendal Vineyards
Eikendal Classique
Artikelcode 35 L70
€27,42
op voorraad
Geniet van deze heerlijke rode wijn bij een temperatuur van 18-20 °C – ideaal bij geroosterd varkensvlees, côte de boeuf of gerijpte harde kazen.
Een wijn met diepgang die tot wel 20 jaar kan rijpen.
Een wijn met diepgang die tot wel 20 jaar kan rijpen.

Franz Keller
Franz Keller Oberbergener Bassgeige Spätburgunder VDP Erste Lage
Artikelcode 23.H
€28,82
op voorraad
Deze op houten vaten gerijpte rode wijn ontvouwt zijn magisch levendige aroma bijzonder goed bij een menu met kort gebraden vlees, pasta met pittige kaassaus en een chocoladedessert.