Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cantina Tramin Chardonnay

Cantina Tramin Chardonnay

€12,42
op voorraad
Je kunt zo'n ongecompliceerd product serveren als aperitief, bij voorgerechten of soepen. Ook wit vlees en vis mogen niet ontbreken.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Als het om drinkgenot gaat, staat de Cantina Tramin Chardonnay uit Zuid-Tirol gegarandeerd op de eerste plaats. De delicate witte wijn maakt indruk met een sprankelende levendigheid en veelzijdige tonen.

Warme, kalkrijke grond is de basis waarop de druiven voor de Cantina Tramin Chardonnay gedijen. Gerijpt in stalen tanks, is deze wijn uit Italië een levendig drinkgenot. Een kleine hoeveelheid malolactische gisting zorgt voor iets meer structuur.

De Chardonnay overtuigt nu al met zijn frisse geelgroene kleur in het glas. Bovendien vertoont het een zeer delicaat boeket dat het gehemelte voorbereidt op een verscheidenheid aan aroma's. Geel fruit, citrus, karamel en vanille komen in het spel en je proeft er ook hints van zachte boter in.

Je kunt zo'n ongecompliceerd product serveren als aperitief, bij voorgerechten of soepen. Ook wit vlees en vis mogen niet ontbreken. Met een drinktemperatuur van 10 tot 12 graden geniet je op milde zomeravonden in goed gezelschap van deze droge witte wijn.

 

Jaargang 2023
Houdbaar tot 2027
Druivensoort Chardonnay
Regio Südtirol
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker 1.2
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 6.3