Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel MontGras Intriga Cabernet Sauvignon

MontGras Intriga Cabernet Sauvignon

€20,99 €18,42
op voorraad
We hebben een contingent van de tweede vintage, die al uitverkocht is, veiliggesteld en beloven je een ongelooflijk goede wijn voor verrassend weinig geld! Onze aanrader: bij vleesgerechten en pittige kaas.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Rijpe pruimen en zwarte bessen met verleidelijke tonen van verse munt, pittige mokka en zoete chocolade bepalen het genuanceerde spel van aroma's van de Intriga.

De Maipo-vallei is de bakermat van de Chileense kwaliteitswijnbouw. Het is een dagreis ten zuidwesten van Santiago per paardenkoets, zoals Alejandro Reyes dat deed toen hij in 1865 naar deze vallei kwam. Het duurde niet lang voordat de gepassioneerde wijnboer zich realiseerde dat dit stukje land het puurste wijnbouwersparadijs is. Hij bracht de beste Europese druivensoorten naar zijn nieuwe huis en begon wijnen te maken die beter waren dan al het andere dat tot nu toe in Chili verkrijgbaar was. Alejandro werd al snel beroemd, maar zijn pionierswerk was bijna net zo snel weer vergeten. Vandaag, meer dan 140 jaar later, zijn de wijngaarden van Alejandro herontdekt voor wat ze altijd waren, de basis waarop Chili's opkomst naar de wereldwijnelite staat.

Viña MontGras, de nieuwe eigenaren van het historische landgoed, hebben de wijnstokken van de oude wijngaarden gereserveerd voor een uitzonderlijke wijn die de essentie van de Maipo-vallei definieert, Intriga.

De Cabernet Sauvignon, die slechts in strikt beperkte hoeveelheden verkrijgbaar is, is een monumentale rode wijn die meer dan 15 maanden heeft gerijpt in Amerikaanse en Franse eikenhouten vaten.
De eerste jaargang van de nieuwe "Super Chileen" zorgde al voor een internationale sensatie. We hebben een contingent van de tweede vintage, die al uitverkocht is, veiliggesteld en beloven je een ongelooflijk goede wijn voor verrassend weinig geld!

Onze aanrader: bij vleesgerechten en pittige kaas.

Jaargang 2020
Houdbaar tot 2035
Druivensoort 85% Cabernet Sauvignon, 6% Cabernet Franc, 9% Petit Verdot
Regio Maipo Valley
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker 2.2
Land CL
Ph waarde 3.50
GTIN
Zuurgraad 5.4