Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cantina Tramin Pepi Sauvignon

Cantina Tramin Pepi Sauvignon

€16,22
op voorraad
De Italiaanse, droge Cantina Tramin Pepi Sauvignon past goed bij voorgerechten, visgerechten, licht gekruide gerechten met wit vlees en als bijgerecht bij aspergegerechten.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De pure Sauvignon Blanc van de wijnmakerij Cantina Tramin in Zuid-Tirol heeft een buitengewoon boeket met tonen van vlierbessen, brandnetel, perzik, kruisbes en nuances van exotisch fruit. Heerlijk fris in de mond, verkwikkend en met een frisse zuurgraad.

De lichte, strogele witte wijn is afkomstig van wijngaarden in de klassieke Sauvignon-groeiende regio's Penon en Pinzon (vandaar de naam PePi), die tegenover elkaar staan ​​in de Adige-vallei. De zonnestraling op de wijngaarden met een westelijke of oostelijke helling vindt op zeer verschillende tijdstippen in de loop van de dag plaats. Het toont eens te meer aan dat de Cantina Tramin, met zijn ongeveer 300 wijnboeren, er veel baat bij heeft om door de verscheidenheid aan locaties zeer verschillende facetten in hun wijnen te kunnen brengen.

De Italiaanse, droge Cantina Tramin Pepi Sauvignon past goed bij voorgerechten, visgerechten, licht gekruide gerechten met wit vlees en als bijgerecht bij aspergegerechten.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2027
Druivensoort Sauvignon
Regio Südtirol
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker 2.1
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 6.5