Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Barista Pinotage

Barista Pinotage

€10,46
op voorraad
De droge rode wijn is ook perfect als bijgerecht bij eten. Zeer goed te combineren met donker vlees, romige stoofschotels en zelfs intensieve desserts. Ook een geweldige aanvulling op blauwe kaas of Belgische chocolade.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Een Zuid-Afrikaanse smaakbeleving van intense, rijke koffie- en chocoladesmaken met hints van rijpe moerbeien, pruimen en kersen.

Barista Pinotage van Val De Vie Winery wordt gemaakt van 100% Pinotage-druiven uit het Robertson-gebied. De druiven zijn half februari op optimale rijpheid geplukt en in verschillende batches verdeeld en op verschillende manieren behandeld. Bepaalde batches werden flash-behandeld om de kleur te optimaliseren en werden vervolgens teruggestuurd naar de huid om alcoholische fermentatie uit te voeren. Andere batches werden gepasteuriseerd en onmiddellijk gefermenteerd in eikenhout om de donkere, rijke koffiearoma's te verkrijgen. Andere batches werden conventioneel gefermenteerd op de puree en verschillende keren rondgepompt tijdens de alcoholische fermentatie en gevuld in Frans eiken om de fermentatie te voltooien. Alle batches zijn gestabiliseerd door malolactische fermentatie op Frans eiken.

De droge rode wijn is ook perfect als bijgerecht bij eten. Zeer goed te combineren met donker vlees, romige stoofschotels en zelfs intensieve desserts. Ook een geweldige aanvulling op blauwe kaas of Belgische chocolade. Gevinifieerd vanaf het begin, klaar om te drinken voor onmiddellijk genot. Als ideale drinktemperatuur adviseren wij 18 °C.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2028
Druivensoort 100% Pinotage
Regio Robertson Valley
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker 6.8
Land ZA
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.6