Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Zenato Bardolino Chiaretto Rosé

Zenato Bardolino Chiaretto Rosé

€7,32
op voorraad
Het is heerlijk als aperitief en als begeleiding bij lichte maaltijden. Het past goed bij tonijn, zeevruchten en salades. Het past ook goed bij geitenkaas of gegrilde gerechten op warme zomeravonden op het balkon of terras.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Fris en fruitige mooie zomerwijn, de Zenato Bardolino Chiaretto Rosé. Deze rosé wijn uit Veneto is een blend van Corvina Veronese, Rondinella en Molinara druiven.

De wijnstokken voor de Zenato Bardolino Chiaretto Rosé rijpen aan het Gardameer in de regio Veneto. Het dankt zijn naam aan de stad Bardolino, die aan de oostelijke oever van het meer ligt en een uitstekende reputatie geniet als wijnbouwgebied. Voor deze cuvée gebruikt de wijnmakerij Zenato Corvina Veronese, Rondinella en Molinara-druiven.

Deze droge rosé maakt indruk met zijn delicate roze kleur en een fruitig, fris boeket. De geur combineert aroma's van aardbeien, kersen, frambozen, lychees en rabarber met een vleugje rozenbottel. In de mond is een fijne vruchtzuur te voelen. Dankzij deze harmonie van frisheid en fruitigheid is de roséwijn de ideale zomerwijn.

Een bijzondere traktatie is de rosé op een drinktemperatuur van 10 tot 12 °C. Het is heerlijk als aperitief en als begeleiding bij lichte maaltijden. Het past goed bij tonijn, zeevruchten en salades. Het past ook goed bij geitenkaas of gegrilde gerechten op warme zomeravonden op het balkon of terras.

Jaargang 2023
Houdbaar tot 2026
Druivensoort 65% Corvina Veronese, 25% Rondinella, 10% Molinara
Regio Venetien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.5
Restsuiker 3.4
Land IT
Ph waarde 3.26
GTIN
Zuurgraad 5.6