Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Vidal-Fleury Hermitage Rouge AOC

Vidal-Fleury Hermitage Rouge AOC

€57,92
op voorraad
De wijnen van deze enkele wijngaard vinden wereldwijde erkenning en zijn erg populair. robeer de Hermitage Rouge van wijnhuis Vidal-Fleury met pittige gerechten, een lekker stukje rund of lam. Ook een aanrader bij wildgerechten, kalkoen of coq au vin.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Hermitage is een beroemde wijngaard aan de noordelijke Rhône in Frankrijk. Alleen wijnen die van deze wijngaard komen, mogen onder dezelfde naam worden gevinifieerd en op de markt gebracht. De wijnen van deze enkele wijngaard vinden wereldwijde erkenning en zijn erg populair. De wijnen van de Hermitage mogen niet verward worden met die uit de streek van Crozes-Hermitage. Dit is een veel breder teeltgebied. De wijnmakerij Vidal-Fleury heeft het geluk om ook areaal te bezitten op de beroemde wijngaard die is beplant met Syrah, de enige geautoriseerde rode druivensoort in deze appellatie.

De droge rode wijn heeft een sterke rode kleur met zwarte reflecties. De neus is complex met tonen van gegrild vlees, vanille, tabak en zwart fruit. De typische peperige noot van de Syrah en een rokerige toon zijn ook erg aanwezig. Frisheid en complexiteit domineren in de mond. Zijdeachtige tannines maken de Vidal-Fleury Hermitage Rouge rijk en krachtig. De wijn smaakt naar donkere pruimen, bramen en zwarte bes. In de afdronk met veel lengte en tonen van peper, nootmuskaat en heerlijke aroma's.

Probeer de Hermitage Rouge van wijnhuis Vidal-Fleury met pittige gerechten, een lekker stukje rund of lam. Ook een aanrader bij wildgerechten, kalkoen of coq au vin. Onmisbaar in combinatie met een kaasplankje met Bleu d'Auvergne, Gorgonzola of stevige Brie.

Categorie: Rode Wijnen

Jaargang: 2019

Houdbaarheid: 2034

Wijnmakerij/merk: Vidal-Fleury

Regio: Rhône

Land: Frankrijk

Druivensoort: Syrah

Smaak: droog

Alcoholgehalte: 14,0% vol

Restsuiker: 0,4 g/l

Aanbevolen drinktemperatuur: 16-18 °C

Inhoud: 0,75 liter

GTIN 3340060201007

Jaargang 2019
Houdbaar tot 2034
Druivensoort Syrah
Regio Rhône
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker 0.4
Land FR
Ph waarde 3.56
GTIN
Zuurgraad 3.6