Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Ulisse 10 Vendemmie Limited Edition

Ulisse 10 Vendemmie Limited Edition

€32,75
op voorraad
Om deze verwennerij compleet te maken, combineert u de Dieci Vendemmie Limited Edition met een keuze uit harde kazen of lamsvlees.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Meer kan niet: met 99 punten van Luca Maroni is de Dieci Vendemmie Limited Edition een hoogtepunt onder de Italiaanse wijnen uit Abruzzo.

In het glas is de wijn bijna zwart en vertoont al een enorme intensiteit. In de ware zin van het woord is deze wijn gemaakt op basis van 10 jaargangen. Het resultaat is een werkelijk indrukwekkende, veelzijdige wijn die qua concentratie nauwelijks te overtreffen is.

Een ongelooflijk diverse geur van ceder, mokka, chocolade, een lichte eikennoot en leer wordt aangevuld met fruitige aroma's van kokosnoot, bosbessen en aalbessen. De rode wijn is krachtig en vol in de mond. Ondanks de overweldigende complexiteit, heeft de wijn een delicatesse van fruit en kruiden gecombineerd met een ongeëvenaarde romige zoetheid. Elegantie, finesse en uitzonderlijke wijnbereiding komen hier samen. Je moet het zeker proberen. Een bijna sensuele ervaring wacht de wijnkenner.
Om deze verwennerij compleet te maken, combineert u de Dieci Vendemmie Limited Edition met een keuze uit harde kazen of lamsvlees. Veel plezier.

 

Jaargang
Houdbaar tot
Druivensoort Montepulciano
Regio Abruzzen, Crecchio
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.5
Restsuiker 13.0
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 6.0