Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Tenuta Sant Antonio Scaia Paradiso

Tenuta Sant Antonio Scaia Paradiso

€17,42
op voorraad
De fruitige en kruidige rode wijn past perfect bij pastagerechten met truffels, vleesragout, rood gegrild vlees en belegen kaas. In de mond is de Scaia Paradiso een echte verleider. De smaak is zacht, warm en fluweelachtig.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De wijnmakerij Tenuta Sant Antonio ligt ten noordoosten van Verona, te midden van zijn eigen wijngaarden. Daar vervulden de gebroeders Castagnedi een droom en creëerden ze met de Scaia-wijnlijn wijnen die beter voldoen aan de eisen van jonge producenten.

De Tenuta Sant Antonio Scaia Paradiso is een blend van de druivensoorten Corvina, Corvinone, Rondinella en Cabernet Sauvignon. De Cabernet Sauvignon-druiven worden ongeveer 20 dagen gedroogd voordat ze worden geperst. Na de zachte persing van alle druiven, vindt de fermentatie plaats bij een gecontroleerde temperatuur gedurende 20 dagen met geselecteerde biologische gisten in roestvrijstalen tanks. De rode wijn wordt vervolgens een jaar bewaard in Franse eikenhouten vaten van 500 liter.

Het bouquet van de robijnrode wijn doet denken aan Maraska-kersen, wilde bessen en gekonfijte vruchten. Er zijn ook kruidige tonen van zwarte peper, zoethout, cacao en tabak. In de mond is de Scaia Paradiso een echte verleider. De smaak is zacht, warm en fluweelachtig.

De fruitige en kruidige rode wijn past perfect bij pastagerechten met truffels, vleesragout, rood gegrild vlees en belegen kaas.

 

Jaargang 2019
Houdbaar tot 2027
Druivensoort 40% Corvina, 20% Corvinone, 20% Rondinella, 20% Cabernet Sauvignon
Regio Venetien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.5
Restsuiker 10.0
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.8