Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Renzo Masi „Erta e China“

Renzo Masi „Erta e China“

€11,07
op voorraad
Deze rode wijn uit Toscane blijkt ook een lekker aperitief te zijn. Zo komen jij en je gasten in de stemming voor een gezellige stemming. Daarnaast gaat hij als veelzijdige tafelwijn goed samen met traditionele Italiaanse gerechten.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Renzo Masi "Erta e China" presenteert zich diep robijnrood van kleur en fruitig in het boeket. De druivensoorten Sangiovese en Cabernet Sauvignon zorgen voor de intense kleur en het complexe aroma.

De Cuvée Renzo Masi "Erta e China" is gemaakt van gelijke delen van de druivensoorten Sangiovese en Cabernet Sauvignon. De twee rode druivensoorten worden apart geoogst en gefermenteerd. Na het blenden rijpt de wijn 14 maanden in Barrique vaten.

In het glas schittert deze rode wijn in een diep robijnrood, terwijl violette reflecties dansen in het licht. Rood en zwart fruit bepalen het intense en complexe boeket. Er is ook een vleugje vanille. Deze elegante wijn is net zo fruitig in de mond. De afdronk is langdurig en met een subtiele noot van citrusschil.

De Renzo Masi "Erta e China" is het lekkerst bij een drinktemperatuur van 16 tot 18 °C. Deze rode wijn uit Toscane blijkt ook een lekker aperitief te zijn. Zo komen jij en je gasten in de stemming voor een gezellige stemming. Daarnaast gaat hij als veelzijdige tafelwijn goed samen met traditionele Italiaanse gerechten.

 

Jaargang 2020
Houdbaar tot
Druivensoort 50% Sangiovese , 50% Cabernet Sauvignon
Regio Toskana
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker 4.4
Land IT
Ph waarde 3.8
GTIN
Zuurgraad 5.1