Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Peter Zemmer Pinot Grigio

Peter Zemmer Pinot Grigio

€12,82
op voorraad
Serveer de Pinot Grigio gekoeld op een temp. van 10 tot 12 °C. Het is een uitstekende begeleider van allerlei soorten voorgerechten, terrines en taarten, vis, schaal- en schelpdieren.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Peter Zemmer Pinot Grigio is een witte wijn uit Italië zoals het hoort, fruitig en fris, met een kenmerkend aroma. Geniet ervan aan het einde van een drukke dag of als bijgerecht bij een heerlijke maaltijd.

De Peter Zemmer Pinot Grigio wordt met veel passie, levenslust en gevoeligheid gekweekt. De traditionele wijnmakerij Peter Zemmer is een van de toonaangevende producenten in Zuid-Tirol, nu in de derde generatie. Laat je verrassen door deze Pinot Grigio! Het schijnt licht strogeel met groenachtige reflecties in het glas. De droge witte wijn streelt de neus met het rassen, bloemige aroma met nuances van rijpe peren en meloenen en fijne kruiden. In de mond laat het een fruitige, minerale smaak achter en overtuigt met een krachtige body en een frisse, harmonieuze zuurgraad.

Serveer de Pinot Grigio gekoeld op een temperatuur van 10 tot 12 °C. Het is een uitstekende begeleider van allerlei soorten voorgerechten, terrines en taarten, vis, schaal- en schelpdieren, wit vlees en gevogelte.

 

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Pinot Grigio
Regio Südtirol
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 3.4
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 4.8