Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Peter Zemmer Chardonnay

Peter Zemmer Chardonnay

€12,77
op voorraad
Peter Zemmer Chardonnay uit het Italiaanse deel van Zuid-Tirol. Serveer deze witte wijn op een drinktemperatuur van 10 tot 12 °C. De droge Chardonnay past bijzonder goed bij voorgerechten, traditionele pastagerechten en wit vlees.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Vol en toch licht en verfrissend, Peter Zemmer Chardonnay is een genot, vooral in de zomermaanden. Groengeel in het glas onthult deze witte wijn al een vuurwerk van delicate aroma's aan de reukzin, verweven met fruitige nuances van banaan en meloen. In de mond straalt het alle kenmerken uit van de beste wijngaarden in de vallei rond het dorpscentrum van Kurtinig.

De Chardonnay is droog, fris, levendig en heeft een aangename volheid. Wijnhuis Peter Zemmer produceert sinds 1928 wijnen van hoge kwaliteit en is een van de toonaangevende wijnhuizen in Zuid-Tirol.

Serveer deze witte wijn op een drinktemperatuur van 10 tot 12 °C. De droge Chardonnay past bijzonder goed bij voorgerechten, traditionele pastagerechten en wit vlees. Zijn levendigheid maakt hem ook voorbestemd als een metgezel in gelukkig gezelschap.

 

Jaargang 2023
Houdbaar tot 2027
Druivensoort Chardonnay
Regio Südtirol
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 2.5
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.8