Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Peter Zemmer Pinot Bianco Alto Adige DOC

Peter Zemmer Pinot Bianco Alto Adige DOC

€13,25
op voorraad
Peter Zemmer Pinot Bianco Alto Adige DOC brengt de zon van het Italiaanse deel van Zuid-Tirol in uw wijnglas. Deze witte wijn is fris en verkwikkend en de ideale metgezel voor vele gelegenheden.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Peter Zemmer Pinot Bianco Alto Adige DOC brengt de zon van Zuid-Tirol in uw wijnglas. Deze witte wijn is fris en verkwikkend en de ideale metgezel voor vele gelegenheden.

Een wijn uit een bijzondere regio is Peter Zemmer Pinot Bianco Alto Adige DOC. De pure Pinot Bianco groeit in de Punggl-wijngaarden aan de rand van de Adige-vallei. In het glas betovert het met een strogele kleur en groenachtige reflecties. De Pinot Blanc verleidt het reukvermogen met een rastypisch aroma, dat wordt afgerond met nuances van groene appel en fijne kruiden. Geniet van zijn fruitige, minerale smaak met een fijne, verfrissende zuren.

Serveer deze witte wijn gekoeld op een drinktemperatuur van 10-12 °C. De Peter Zemmer Pinot Bianco Alto Adige DOC past goed bij allerlei voorgerechten, terrines en taarten, vis, schaal- en schelpdieren, wit vlees en gevogelte.

Categorie: Witte Wijnen

Jaargang: 2019

Houdbaarheid: 2023

Wijnmakerij/merk: Peter Zemmer

Regio: Zuid-Tirol

Land: Italië

Druivensoort: Pinot Blanc/ Pinot Bianco

Smaak: droog

Alcoholgehalte: 13,5% vol

Restsuiker: 3,4 g/l

Sluiting: natuurkurk

Aanbevolen drinktemperatuur: 10-12 °C

Inhoud: 0,75 liter

GTIN 8032601210016



Jaargang 2022
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Weißburgunder, Pinot Bianco
Regio Südtirol
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 3.4
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.2