Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Peter Zemmer Gewürztraminer

Peter Zemmer Gewürztraminer

€15,42
op voorraad
Peter Zemmer Gewürztraminer. Deze Gewürztraminer is een ideale begeleider van krabben, kreeften, taarten en schaaldieren. Deze witte wijn is ook uitstekend geschikt als aperitief.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Peter Zemmer Gewürztraminer is een karaktervolle vertegenwoordiger van deze traditionele Zuid-Tiroolse druivensoort. De witte wijn maakt indruk met zijn sterke aroma.

Alle charme van Zuid-Tirol is te vinden in een glas Peter Zemmer Gewürztraminer. Deze witte wijn wordt al sinds de 11e eeuw in de regio verbouwd. In het glas glanst hij intens strogeel tot goudgeel. De geur wordt gedragen door kruidige tonen, vergezeld van zoete muskaatachtige nuances van gedroogde bloemen, kruidnagel en rozenblaadjes. De Gewürztraminer verwent het gehemelte met een volle, kruidige, rijke, levendige en frisse smaak en een harmonieus uitgebalanceerde zuurgraad. Door de gunstige ligging van de wijngaarden, het directe zonlicht en de goede ventilatie van de druiven vindt deze Traminer van het traditionele wijnhuis Peter Zemmer de beste omstandigheden.

Serveer de wijn licht gekoeld op een drinktemperatuur van 12 tot 14 °C. Zijn sterke aroma's maken de Gewürztraminer een ideale begeleider van krabben, kreeften, taarten en schaaldieren. Deze witte wijn is ook uitstekend geschikt als aperitief.

 

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Gewürztraminer
Regio Südtirol
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 4.9
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.2