Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Pagos del Moncayo Prados Fusion Garnacha Syrah DO

Pagos del Moncayo Prados Fusion Garnacha Syrah DO

€10,94
op voorraad
Pagos del Moncayo Prados Fusion Garnacha Syrah DO is een biologisch-dynamisch gevinifieerde wijn. Een traktatie met klassieke Spaanse gerechten zoals paella of allerlei soorten tapas.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Prados Fusion van de wijnmakerij Pagos del Moncayo is een biologisch-dynamisch gevinifieerde wijn. Ook de druivensoorten Garnacha en Syrah, die exclusief door de wijnmakerij worden verbouwd, worden in deze wijn gebruikt. Een van de bijzondere kenmerken is dat de druiven alleen met blote voeten worden gestempeld. Er worden geen machines gebruikt om de druiven te persen. Slechts ongeveer 50% van de druiven uit de wijngaard komt in de wijn terecht, een extreme selectie die alleen met de hand wordt gemaakt.

Dit resulteert in een diep donkere, bijna zwarte kleur in het glas. In de neus domineren tonen van rijpe bessen, zoethout, rozemarijn, tijm en lavendel de geur. Vol fruit en sappigheid kenmerken de karakteristieke Prados Fusion in de mond. Een open wijn met ronde tannines en een zijdezachte afdronk die uitnodigt om door te drinken.

Serveer de Pagos del Moncayo Prados Fusion met gegrild vlees of vleeswaren. Een traktatie met klassieke Spaanse gerechten zoals paella of allerlei soorten tapas.

 

Jaargang 2021
Houdbaar tot 2027
Druivensoort 65% Garnacha, 35% Syrah
Regio Campo de Borja
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 15.0
Restsuiker
Land ES
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad