Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Gut Altenkamp Impressionen Sekt trocken

Gut Altenkamp Impressionen Sekt trocken

€8,06
op voorraad
Geniet van deze zeer verfrissende, sprankelende en elegante mousserende wijn als aperitief of bij canapés.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Tussen 1728 en 1732 realiseerde architect Peter Pictorius het herenhuis "Altenkamp" in de Nederlands-Noord-Duitse barokstijl. Het landgoed in de Emslandse stad Aschendorf biedt ruimte voor het buitengewone kunsttentoonstellingen, concerten of gedenkwaardige familiefeesten. Een plek voor speciale gelegenheden.

Gut Altenkamp is omgeven door een pittoreske lusttuin. Het was jarenlang de zetel van de Emsland Drosten, een ambtenaar die de positie van soeverein vertegenwoordigde voor een administratief district in militaire, juridische en politionele termen, vergelijkbaar met een districtsbestuurder. Na de aankoop in 1981 en de renovatie van het monument door de gemeente Papenburg doen de representatieve ruimtes onder meer dienst als landelijk expositiecentrum voor bijzondere cultuur- en kunsthistorische tentoonstellingen.

De vintage mousserende wijn "Gut Altenkamp" is een ideale begeleider van deze kostbare momenten.
"Gut Altenkamp" is een verfrissende mousserende wijn/ Sekt, waarvan het fijne fruit vooral wordt benadrukt door de droge natuur.

Geniet van deze zeer verfrissende, sprankelende en elegante mousserende wijn als aperitief of bij canapés. Vintage mousserende wijn wordt gemaakt van wijnen uit één jaargang (minimaal 85%) en is altijd individueel door de verschillen in de jaargangen, evenals de gelegenheden waarvoor het wordt geserveerd. De kunst van de keldermeester is om de kwaliteit van de individuele cuvées jaar na jaar constant te houden.

Jaargang
Houdbaar tot
Druivensoort
Regio Mosel
Aanbevolen drinktemperatuur 6
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 11.0
Restsuiker 19
Land DE
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.4