- 
              
              
                Geen verzendkostenBij een bestelling boven de €100,-
- 
              
              
                Ruim assortimentTop wijnen, Champagne, Sekt en likeur
- 
              
              
                Unieke wijnen, Champagne en SektRechtstreeks van de wijnboer
- 
              
              
                Duurzaam en ecologischGeteeld en geproduceerd
De Fina Caro Maestro Sicilia IGT is, om zo te zeggen, het paradepaardje van wijnhuis Fina. Een rode wijn waarvan de druivencombinatie van Cabernet Sauvignon, Merlot en Petit Verdot eerder doet denken aan een Bordeaux of een Super Tuscan. Bruno Fina, oprichter en eigenaar van het wijnhuis, werkte jarenlang bij het Siciliaanse Instituut voor Wijn en Wijn en voerde talloze experimenten uit met internationale druivenrassen op de bodem van Sicilië. Wat hij hier tevoorschijn tovert is werkelijk uitzonderlijk en kan zeker worden vergeleken met de grote wijnen van Bordeaux en Toscane, en dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.
De Fina Caro Maestro Sicilia IGT presenteert zich in het glas met een diepe, robijnrode kleur. In de neus vertoont de wijn talrijke bessenaroma's, van bosbes tot aalbes tot vlierbes, gecombineerd met intense kruiden. In de mond is Fina's Caro Maestro heerlijk diep, zeer gebalanceerd met perfect gepolijste tannines. Een rode wijn met veel substantie, met een soepele, sappige en krachtige mondsmaak. De 24 maanden rijping in barriques geeft de wijn niet alleen extra vanilletonen, maar ook een extreem sterke ruggengraat.
Geniet van de fluweelzachte textuur en evenwichtige structuur van Fina Caro Maestro op zichzelf tijdens een maaltijd met goede vrienden. Probeer de wijn bij een hoofdgerecht, zoals gegrild vlees, lamsvlees, kalfsniertjes of gebraden wild.
Onze aanbeveling: 2 uur voor consumptie decanteren.
| Jaargang | |
| Houdbaar tot | |
| Druivensoort | |
| Regio | |
| Aanbevolen drinktemperatuur | |
| Inhoud | 0,75 liter | 
| Alcoholgehalte | |
| Restsuiker | |
| Land | |
| Ph waarde | |
| GTIN | |
| Zuurgraad | 
 
           
                       
                           
     
                     
                      









 
           
             
           
             
          