Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Hess Select Chardonnay

Hess Select Chardonnay

€16,42
op voorraad
De Hess Select Chardonnay past perfect bij zeevruchten, frisse zomerse salades of Aziatische gerechten en moet gedronken worden bij een aanbevolen drinktemperatuur van 8-10 °C. In het glas is de ras Chardonnay geelachtig met gouden reflecties. Het boeket
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Hess Select Chardonnay komt uit de Monterey Valley in de VS. De wijngaarden van de wijnmakerij The Hess Collection staan ​​bekend om het jaar na jaar produceren van prachtig gestructureerde, sappige Chardonnays met verfrissende zuren. Deze wijn komt uit de Hess Select Series, die met liefde en passie wordt gevinifieerd door de meest ervaren wijnmakers en tegelijkertijd wereldberoemde Chardonnays uit Californië produceert.

In het glas is de ras Chardonnay geelachtig met gouden reflecties. Het boeket wordt gedomineerd door tropisch fruit. Deze droge witte wijn is kruidig ​​en extreem fruitig met aroma's van groene appels en tonen van rijpe peren, perziken en citrustonen. De veroudering vindt tot op zekere hoogte plaats in Barrique-vaten, wat zorgt voor een mooie structuur en lichte vanille tonen. In de mond is de Chardonnay licht romig met een aantrekkelijke frisheid.

De Hess Select Chardonnay past perfect bij zeevruchten, frisse zomerse salades of Aziatische gerechten en moet gedronken worden bij een aanbevolen drinktemperatuur van 8-10 °C.

Jaargang 2019
Houdbaar tot 2025
Druivensoort Chardonnay
Regio Monterey Valley
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 2.0
Land US
Ph waarde 3.74
GTIN
Zuurgraad 6.5