Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Gran Sasso Sangiovese Terre di Chieti IGT

Gran Sasso Sangiovese Terre di Chieti IGT

€7,48
op voorraad
Geniet van de uitstekende kwaliteit van deze Sangiovese, die bijzonder goed samengaat met vleesgerechten of koude schotels met salami en kaas. Voor de beste drinkervaring serveer je de droge rode wijn op ongeveer 16 tot 18 °C bij de maaltijd of 's avonds
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Gran Sasso Sangiovese Terre di Chieti van wijnhuis Farnese Vini is een fruitige rode wijn voor uiteenlopende gelegenheden. Geniet van de wijn bij hoofdgerechten met zwaar vlees of een stevig kaasplateau.

De cépage Sangiovese uit Terre di Chieti is een gemakkelijk drinkbare wijn die u zal verrassen met zijn intense, aanhoudende aroma. De uitgebalanceerde wijn maakt indruk met goede tannines, een medium body en lichte aroma's van pruimen en vanille. De wijnmakerij Farnese Vini bevindt zich in het wijnbouwgebied Terre di Chieti in Abruzzo en heeft al meerdere onderscheidingen ontvangen van Italiaanse wijnkenners.

Geniet van de uitstekende kwaliteit van deze Sangiovese, die bijzonder goed samengaat met vleesgerechten of koude schotels met salami en kaas. Voor de beste drinkervaring serveer je de droge rode wijn op ongeveer 16 tot 18 °C bij de maaltijd of 's avonds bij vrienden.

Jaargang 2021
Houdbaar tot 2026
Druivensoort 100% Sangiovese
Regio Ortona, Abruzzen
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker 7.5
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.3