Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Feudi Di San Marzano "I Tratturi" Negroamaro IGT

Feudi Di San Marzano "I Tratturi" Negroamaro IGT

€6,06
op voorraad
Serveer met goed gekruide voorgerechten gemaakt van Italiaanse delicatessen, of trakteer uzelf op elegante vleesgerechten met een rustiek tintje. Kaas is een bijzonder aantrekkelijke metgezel als het een gemiddelde tot volledige rijpheid heeft bereikt.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

In het uiterste zuiden van Italië gedijen wijnen zoals de Feudi Di San Marzano "I Tratturi" Negroamaro IGT en vinden ze steeds meer vrienden met hun zonnige en fluwelen structuur. De Negroamaro-druif, die in het verleden spaarzaam werd gebruikt, vindt hier de ideale omgeving om uitstekende wijnen te produceren van één enkele variëteit.

De karakteristieke geur van rood fruit en aalbessen met een delicate kruidige toets bereidt je veelbelovend voor op de eerste slok. Deze is zacht, vol en fijn geaccentueerd met een vleugje chocolade. De tannines zijn ondanks hun sterke aanwezigheid zeer aangenaam. De afdronk kan ook overtuigen met een lange finale.

De smaak van deze wijn ontplooit zich het best bij 16 tot 18 °C. Serveer met goed gekruide voorgerechten gemaakt van Italiaanse delicatessen, of trakteer uzelf op elegante vleesgerechten met een rustiek tintje. Kaas is een bijzonder aantrekkelijke metgezel als het een gemiddelde tot volledige rijpheid heeft bereikt.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2028
Druivensoort Negroamaro
Regio Apulien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 8.5
Land IT
Ph waarde 3.60
GTIN
Zuurgraad 5.4