Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Errazuriz KAI Carmenere

Errazuriz KAI Carmenere

€92,67
op voorraad
Luis Gutiérrez geeft deze rode wijn 91 punten in Robert Parker's Wine Advocate en schrijft: "Het is erg pittig en met enkele kruidenaroma's, behoorlijk variëteit, met tonen van tabaksbladeren en wilde bessen. De smaak toont wat korrelige tannines en wat t
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Deze uitzonderlijke Carmenere rijpte 22 maanden in Franse eikenhouten vaten. Het boeket van de uitstekende Chileense wijn is fascinerend veelzijdig. Het combineert tonen van wilde bessen, zwarte peper, paprika en tabaksbladeren met een zoete kruidigheid.

In de mond is de Errazuriz KAI Carmenere intens aromatisch en zijdeachtig, met een indrukwekkend frisse fruitigheid en een heerlijk harmoniserende zuurgraad.

De samenstelling van 95% Carmenere en 5% Syrah (Shiraz) heeft een sappige kern, mooie elegantie, een sterke textuur en gepolijste tannines.

Luis Gutiérrez geeft deze rode wijn 91 punten in Robert Parker's Wine Advocate en schrijft: "Het is erg pittig en met enkele kruidenaroma's, behoorlijk variëteit, met tonen van tabaksbladeren en wilde bessen. De smaak toont wat korrelige tannines en wat tonen van gebrande koffie.”

Jaargang 2016
Houdbaar tot 2027
Druivensoort 95% Carmenere, 5% Syrah
Regio Aconcagua Valley
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 2.3
Land CL
Ph waarde 3.55
GTIN
Zuurgraad 5.8