Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Epicuro Salice Salentino DOC

Epicuro Salice Salentino DOC

€6,84
op voorraad
Bij een drinktemperatuur van 17 tot 19 graden geniet je er het beste van als begeleider van wild, geroosterd vlees en pittige gerechten.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Als je van het spel van zoet en kruid houdt, is de Epicuro Salice Salentino DOC van Femar Vini een goede aanrader. Met zijn zachte romigheid en fruitig karakter oogt hij zeer elegant.

Negroamaro en Malvasia Nera druiven worden geplukt voor de Epicuro Salice Salentino DOC uit Apulië. Deze selectie laat zien dat deze Italiaanse wijn een krachtige smaak brengt en tannines spelen hier een cruciale rol.

Het boeket houdt deze belofte, kruidige tonen vermengd met intense tonen van rood fruit getuigen van de diepte die in de mond wordt vervuld. Hier wordt de tanninestructuur verzacht tot een zacht, elegant mondgevoel, zodat de Epicuro Salice Salentino DOC zeer aangenaam blijft hangen. De fruitige finale verrast vervolgens met een zoete component die men in eerste instantie niet van deze wijn zou verwachten.

De samenstelling van het menu moet net zo sterk zijn als deze wijn van het landgoed Femar Vini. Bij een drinktemperatuur van 17 tot 19 graden geniet je er het beste van als begeleider van wild, geroosterd vlees en pittige gerechten.

 

Jaargang 2021
Houdbaar tot
Druivensoort 80% Negroamaro, 20% Malvasia Nera
Regio Apulien, Salice Salentino
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 14.2
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 6.0