Onze chocoladetip: probeer een donkere chocolade met een cacaogehalte van 70% en lichte kersensmaken met deze droge rode wijn.
-
Geen verzendkostenBij een bestelling boven de €100,-
-
Ruim assortimentTop wijnen, Champagne, Sekt en likeur
-
Unieke wijnen, Champagne en SektRechtstreeks van de wijnboer
-
Duurzaam en ecologischGeteeld en geproduceerd
Intense tonen van donkere pure chocolade, zoete moerbeien en kersen vermengen zich in de mond. Daarnaast pittige nuances die resulteren in een gladde, fluweelzachte afdronk. De tonen van chocolade harmoniëren perfect met de fijne smaak van bessen en pruimen en benadrukken zelfs deze aroma's.
De druiven voor de Chocolate Shiraz komen van geselecteerde wijngaarden in Wellington, Zuid-Afrika. Bij de creatie van deze droge wijn is 100% nieuw Amerikaans eiken gebruikt. "Niets geeft meer voldoening dan de geschenken van de natuur te ontvangen en ze te gebruiken om de wijn te maken waar we van genieten", zegt wijnmaker Francois Roode.
Lekker bij lamsvlees, eend en gerookt varkensvlees.
Onze chocoladetip: probeer een donkere chocolade met een cacaogehalte van 70% en lichte kersensmaken met deze droge rode wijn.
Categorie: Rode Wijnen
Jaargang: 2018
Houdbaarheid: 2025
Wijnmakerij/merk: Diemersfontein Wine
Regio: Wellington
Land: Zuid-Afrika
Druivensoort: Shiraz
Smaak: droog
Alcoholgehalte: 14,0% vol
Totaal zuur: 5,3 g/l
Restsuiker: 2,0 g/l
pH: 3,59
Sluiting: Stelvin
Aanbevolen drinktemperatuur: 18-20 °C
Inhoud: 0,75 liter
GTIN 6009663800549
Jaargang | 2018 |
Houdbaar tot | 2025 |
Druivensoort | Shiraz |
Regio | Wellington |
Aanbevolen drinktemperatuur | |
Inhoud | 0.75 |
Alcoholgehalte | 14.0 |
Restsuiker | 2.0 |
Land | ZA |
Ph waarde | 3.59 |
GTIN | |
Zuurgraad | 5.3 |