Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cielo e Terra 3 Passo Rosso

Cielo e Terra 3 Passo Rosso

€8,92
op voorraad
Serveer deze heerlijke droge rode wijn uit Puglia bij allerlei hartige gerechten, zoals een T-bone steak. Deze wijn van wijnhuis Cielo e Terra is vegan.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De 3 Passo is een speciaal soort biologische wijn, de naam staat voor de productiemethode. Simpel gezegd bestaat de wijn uit drie delen. Een derde van de wijn is afkomstig van overrijpe druiven die volgens de Appassimento-methode zijn verwerkt. Nog een derde wordt op natuurlijke wijze gefermenteerd, waarbij het zogenaamde overpompen de rode wijn meer kleur en smaak geeft. Na de gisting rijpt het laatste derde deel een tijdje in houten vaten, wat de 3 Passo van Cielo e Terra zijn bijzondere karakter geeft en aroma's van vanille en kruiden in de wijn brengt.

Er is een diep granaatrood in het glas en rijpe, intense fruittonen in de neus. Een licht houtaroma vult deze indruk aan. In de mond smaakt de Italiaanse wijn krachtig en rijk aan fruit met lichte vanilletonen. De 3 Passo is zacht, harmonieus en vol van smaak met een complexe, langdurige afdronk.

Serveer deze heerlijke droge rode wijn uit Puglia bij allerlei hartige gerechten, zoals een T-bone steak. Deze wijn van wijnhuis Cielo e Terra is vegan. IT-BIO-009

Jaargang 2020
Houdbaar tot 2025
Druivensoort Negroamaro, Sangiovese, Malvasia Nera
Regio Apulien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker 7.5
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 6.0