Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Château Roc de Levraut Bordeaux Supérieur 2019

Château Roc de Levraut Bordeaux Supérieur 2019

€7,82
op voorraad
Een geweldige Bordeaux met een zeer redelijke prijs die op zichzelf al indrukwekkend is en goed past bij gerijpte kazen, gegrilde gerechten, gestoofde gerechten of ovenschotels.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Roc de Levraut, gelegen ten zuiden van Saint Èmilion, is een kleine wijnmakerij die al drie generaties lang eigendom is van de familie Ballarin. De naam komt voort uit de rotsachtige ondergrond van de wijngaarden, waarop een bodem van klei en kalk ligt, die niet de slechtste omstandigheden biedt voor het verbouwen van een Bordeaux Supérieur.

De familie Ballarin vertrouwt op de traditionele wijnbouw en produceert jaar na jaar druivensappen die zich kenmerken door uitstekend fruit en heerlijk toegankelijk en fris zijn. Ze hoeven zich niet te verbergen voor enkele van de grote namen, maar bieden het voordeel dat hun prijs-prestatieverhouding vrijwel ongeëvenaard is, aangezien de kleine wijnhuizen vaak “onder de radar” vliegen.

De cuvée wordt gedomineerd door Merlot. De Roc de Levraut 2019 is robijnrood van kleur. In de neus veel kersen, morellen kersen, zwart fruit, wilde bessen, pruimen, pure chocolade en wat vanille. Een mooie balans tussen frisheid en mooie structuur in de mond, de afdronk is van goede lengte. De Roc de Levraut 2019 zal in ieder geval tot 2025 op dronk zijn, maar moet momenteel ongeveer 30 minuten worden gedecanteerd voordat hij wordt gedronken.

Een geweldige Bordeaux met een zeer redelijke prijs die op zichzelf al indrukwekkend is en goed past bij gerijpte kazen, gegrilde gerechten, gestoofde gerechten of ovenschotels.

Jaargang 2020
Houdbaar tot 2027
Druivensoort 60% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon
Regio Bordeaux
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.5
Restsuiker
Land FR
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad