Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cantine Menhir No Zero Negroamaro

Cantine Menhir No Zero Negroamaro

€8,42
op voorraad
Drink deze rode wijn op een temperatuur tussen 16 en 18 °C bij vlees zoals rund of wild, gegrild vlees, lamsvlees en middelrijpe kazen.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Cantine Menhir No Zero Negroamaro nodigt je uit voor een culinair avontuur met zijn fruitige boeket en lichte kruidige noot. De rode wijn uit Apulië wekt Italiaanse levensvreugde op met een verscheidenheid aan aroma's.

De Cantine Menhir No Zero Negroamaro uit de beroemde teeltregio Apulië verwent je smaakpapillen met een fruitig boeket en een fijne noot van peper en vanille. Deze rode wijn is gemaakt van de Negroamaro en betovert met zijn dieppaarse glans in het glas. De kruidige wijn heeft een zachte en gladde textuur met een goede balans in de mond.

Door de delicate geur van kruiden, kersenjam en rijpe tannines is deze rode wijn een heerlijke smaakbeleving. Geniet van de lange en krachtige afdronk van de wijn. De bijzondere wijn is ook de eerste rode wijn gemaakt van 100 procent Negroamaro-druiven uit het Menhir-huis. Het is het succesrecept van de Italiaanse wijnmakerij.

Drink deze rode wijn op een temperatuur tussen 16 en 18 °C bij vlees zoals rund of wild, gegrild vlees, lamsvlees en middelrijpe kazen.

 

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2028
Druivensoort Negroamaro
Regio Apulien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 8.6
Land IT
Ph waarde 3.68
GTIN
Zuurgraad 5.7