Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cà dei Frati Rosa dei Frati Riviera del Garda Bresciano

Cà dei Frati Rosa dei Frati Riviera del Garda Bresciano

€17,42
op voorraad
Goed gekoeld toont de Rosa dei Frati zijn volledige aroma's bij een drinktemperatuur van 8-10 °C en wordt aanbevolen als aangename begeleider van delicatessen uit de mediterrane keuken zoals aan de lucht gedroogde salami, pastavariaties en gegrild wit vle
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Te midden van de elite kringen van Italiaanse rode wijnen rond het Gardameer, doet de Ca dei Frati Rosa dei Frati Riviera del Garda Bresciano zich gelden als een elegante drinkervaring. Het fijne zuurpotentieel wordt op een verfijnde manier gecombineerd met de minerale en fijn fruitige componenten, delicaat als zijn kleur en toch onderscheidend in zijn aroma's. De halfdroge Ca dei Frati Rosa dei Frati Riviera del Garda Bresciano is bijna zalmkleurig in het glas en overweldigt met zijn onmiskenbare geur van bosvruchten, amandelen en meidoorn.

Vier druivensoorten zijn de inspiratie en geven de fruitig-frisse cuvée een uitgebalanceerde balans. Donker-pittige Gropello, fruitige Marzemino, met tannine beladen Sangiovese en zure Barbera verfijnen de Roséwijn tot een verfrissende smaakervaring met een elegante afdronk dankzij de traditionele kunst van het wijnmaken aan het Gardameer.

Goed gekoeld toont de Rosa dei Frati zijn volledige aroma's bij een drinktemperatuur van 8-10 °C en wordt aanbevolen als aangename begeleider van delicatessen uit de mediterrane keuken zoals aan de lucht gedroogde salami, pastavariaties en gegrild wit vlees en groenten.

 

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2025
Druivensoort Groppello, Marzemino, Sangiovese, Barbera
Regio Gardasee
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.5
Restsuiker 7.5
Land IT
Ph waarde 3.15
GTIN
Zuurgraad 6.5