Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Blaauwklippen Sauvignon Blanc

Blaauwklippen Sauvignon Blanc

€12,48
op voorraad
Geniet van de Sauvignon Blanc, die bewust niet op hout is gerijpt, bij pastavariaties of zeevruchten. De ideale metgezel voor een zorgeloze picknick.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Deze Zuid-Afrikaanse Sauvignon Blanc van wijnhuis Blaauwklippen heeft een heerlijk complexe geur van groene vijgen en lemon curd. Er zijn ook tonen van dennennaalden en een fijne mineraliteit en nuances van witte bloemen.

In de mond is de Blaauwklippen Sauvignon Blanc droog en verfrissend fris, met een prachtige aromadiepte, kenmerkende mineraliteit en pikante zuurgraad. Bovendien is de witte wijn uit Stellenbosch gewoonweg leuk dankzij de zachte textuur en grote elegantie.

Wijnhuis Blaauwklippen ligt ongeveer 5 kilometer ten zuiden van het centrum van Stellenbosch. De wijnboeren verbouwen wijn op in totaal 115 hectare. De geschiedenis van het landgoed gaat terug tot 1682.

De Blaauwklippen Sauvignon Blanc is een prachtige start om de kunst van het Blaauwklippen-wijnmaken te leren kennen. Geniet van de Sauvignon Blanc, die bewust niet op hout is gerijpt, bij pastavariaties of zeevruchten. De ideale metgezel voor een zorgeloze picknick.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Sauvignon Blanc
Regio Stellenbosch
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker 1.1
Land ZA
Ph waarde 3.14
GTIN
Zuurgraad 7.1