Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Antu Cabernet Sauvignon / Carménère

Antu Cabernet Sauvignon / Carménère

€17,42
op voorraad
Geniet van deze bijzondere rode wijn bij rood vlees of bij wild- en pastagerechten. Het past ook goed bij oude kazen en worstjes.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

In het glas heeft de Antu Cabernet Sauvignon/ Carménère een intense robijnrode kleur met violette reflecties. Het boeket wordt gedomineerd door rood fruit en kruiden. In de mond heeft de Chileense rode wijn een aangename concentratie en structuur, vergezeld van subtiele tonen van chocolade en fijne  tannines.

De wijn heeft een aangename afdronk met aanhoudende en elegante tonen van toast die voortkomen uit de veroudering van het vat. De Antu Cabernet Sauvignon/Carménère werd 14 maanden bewaard in Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten.

Geniet van deze bijzondere rode wijn bij rood vlees of bij wild- en pastagerechten. Het past ook goed bij oude kazen en worstjes.

Bergwijngaard Ninquén (Viña MontGras) Ninquén (nin-ken), wat 'plateau op een berg' betekent, is de naam van deze unieke wijnmakerij, de eerste in zijn soort in Chili. Antu betekent 'zon' in de Mapuche-taal en is een reeks wijnen geïnspireerd op deze oude bekende stam, vanwege zijn  uithoudingsvermogen Antu Ninquén - "Zon van de bergen" - is een premium wijn die het beste de filosofie van de wijnmakers uitdrukt om alleen het beste van het land te creëren en te laten zien.

Jaargang 2021
Houdbaar tot 2028
Druivensoort 70% Cabernet Sauvignon, 30% Carmenere
Regio Colchagua Valley
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker 3.0
Land CL
Ph waarde 3.51
GTIN
Zuurgraad 5.7