Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Vigneti Zabu Syrah

Vigneti Zabu Syrah

€7,64
op voorraad
Bij een drinktemperatuur van 16-18 °C past de karaktervolle rode wijn uit Italië bij alles wat pittig is: of het nu gaat om hartige voorgerechten, belegen kazen of rood vlees.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Pittig Siciliaans, maar een beetje atypisch voor de regio van een internationaal druivenras, de Vigneti Zabu Syrah is een puur ras met een fruitige basisstructuur. De warme zon boven Sicilië onderstreept het volle boeket. De Middellandse Zee daarentegen zorgt voor een opwindend kruid. Terwijl Sicilië naam maakt met zijn expertise op het gebied van rode wijn in het gebied van autochtone druivensoorten, vormt de Vigneti Zabu Syrah een spannende uitzondering op deze regel. Het door de zee beïnvloede, warme klimaat van Sicilië biedt de beste omstandigheden voor de zonminnende Syrah-wijnstok om te gedijen.

De Vigneti Zabu Syrah ruikt intens naar rood fruit, vergezeld van een vleugje kruiden en balsamicoazijn. Deze geurbelofte wordt in de mond gehouden en aangevuld met netjes geïntegreerde, maar sterke tannines. De verrassing wacht in de afdronk, die zich presenteert met een heerlijke frisheid die anders minder verwacht wordt in een Syrah.

Bij een drinktemperatuur van 16-18 °C past de karaktervolle rode wijn uit Italië bij alles wat pittig is: of het nu gaat om hartige voorgerechten, belegen kazen of rood vlees.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2025
Druivensoort 100% Syrah
Regio Sizilien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker 7.0
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.7