Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Vigneti Zabu Il Passo Nerello Mascalese

Vigneti Zabu Il Passo Nerello Mascalese

€9,92
op voorraad
Deze volle rode wijn uit Sicilië past goed bij stevige gerechten. Zo kun je het serveren bij pasta met sterke sauzen en pittige vleesgerechten. Hij harmonieert heerlijk bij lamsrack met kruidenkorst en bij aromatische kazen. De optimale drinktemperatuur v
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Vigneti Zabu Il Passo Nerello Mascalese is een typisch Siciliaanse wijn gemaakt van Nerello Mascalese en schittert dankzij de zonovergoten druiven in een intens rood met violette reflecties. De aroma's in de neus en in de mond zijn net zo intens.

Het boeket wordt gekenmerkt door tonen van rood fruit, vooral sappige bessen. Daarnaast mengen fijne hout- en geroosterde nuances en minerale en aardse tonen zich. Op de tong is deze rode wijn zacht, vol en warm met uitgesproken tannines en een aangename balans. Het genot eindigt in een fruitige afdronk.

Deze volle rode wijn uit Sicilië past goed bij stevige gerechten. Zo kun je het serveren bij pasta met sterke sauzen en pittige vleesgerechten. Hij harmonieert heerlijk bij lamsrack met kruidenkorst en bij aromatische kazen. De optimale drinktemperatuur voor deze drop is 18 °C.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Nerello Mascalese
Regio Sizilien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker 10.0
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 6.0