Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Vigneti Zabu Chiantari Nero d Avola

Vigneti Zabu Chiantari Nero d Avola

€8,62
op voorraad
De Vigneti Zabu Chiantari Nero d'Avola is een echte aanrader zowel in een ontspannen sfeer als als begeleider van donkere vlees- of wildgerechten, vooral gevogelte.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Een prachtige Nero d'Avola uit de regio Sambuca di Sicilia met een intense robijnrode kleur. Zelfs de eerste indruk op de neus belooft een buitengewone smaakervaring. In de mond is de wijn vol intensiteit met tonen van rijpe pruimen en bloemenextracten. De Vigneti Zabu Chiantari Nero d'Avola is evenwichtig en aangenaam warm van smaak. Fijne, goed gestructureerde tannines geven de wijn elegantie en lengte. De afdronk kenmerkt zich door een lichte houtnoot in combinatie met een fijne kruidigheid en tonen van kruiden.

De ontsteelde druiven werden eerst gekoeld en de maceratie duurde ongeveer 10-12 dagen. Na de daaropvolgende gisting in cementtanks vond een tweede malolactische gisting plaats in houten vaten. De rijping vond plaats in Franse eikenhouten vaten gedurende minimaal 6 maanden.

De Vigneti Zabu Chiantari Nero d'Avola is een echte aanrader zowel in een ontspannen sfeer als als begeleider van donkere vlees- of wildgerechten, vooral gevogelte.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2027
Druivensoort Nero d'Avola
Regio Sizilien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker 6.2
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.7