Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel That's Neiss Weiß trocken

That's Neiss Weiß trocken

€10,18
op voorraad
Weingut Neiss That's Neiss Weiß trocken
1 - 3 werkdagen
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen.
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

In het noorden van de Pfalz, in het plaatsje Kindenheim ligt het Weingut Neiss. Sinds zes generaties leeft en werkt de familie Neiss hier en heeft de familie Neiss het weingut in hun familiebezit. Toen Axel Neiss in 1997 het ouderlijke Weingut over nam, zorgde dat voor vele veranderingen in het bedrijf. Axel die een universitaire opleiding heeft genoten aan de wijnbouwuniversiteit van Geisenheim bracht veel kennis en innovaties mee. Dit gaf de wijngaarden en de wijnen een ongelooflijke kwaliteitssprong waarmee ze in een klap aan de top van de Duitse wijnbouwers stonden.

Bij Weingut Neiss verbouwen ze 15 Hectare druiven, die zich opdelen in een helft Riesling en witte Burgunder-druiven en de andere helft in vooral Spätburgunder. De fascinerende aroma van de wijnen van Neiss zijn te danken aan de oude wijngaarden die soms wel 40 jaar oud zijn. Axels vader heeft in de jaren 70 van de vorige eeuw deze wijngaarden aangeplant die nu uitstekende wijnen leveren. In de deze mineraalrijke kalksteen bodem van Kindenheim gedijen krachtige smaakvolle volle wijnen waar Weingut Neiss vele wijnliefhebbers mee verrast. Weingut Neiss werkt milieubewust en is lid van, FAIR’N GREEN.

Deze Chardonnay, Weißburgunder en Grauburgunder uit de Pfalz biedt een buitengewoon bouquet, intense aroma’s van noten en wijnbergperzik zijn hier rijkelijk aanwezig. Uw gehemelte wordt vervend door deze prachtige Cuvee van drie krachtpatsers. That's Neiss Weiss Trocken komt het best tot zijn recht bij vis, gevogelte, pasta of paté.

Regio: Pfalz

Druivensoorten: Weissburgunder, Chardonnay en Grauburgunder

Smaak: droog/ trocken

Alcoholgehalte: 13 % vol

Vruchtzuur: 6,1 g/l

Restsuiker: 6,2 g/l

Drinktemperatuur: 8-10 °C

Inhoud fles: 0,75 Liter

GTIN: 4260144744109

Jaargang 2019
Houdbaar tot 2023
Druivensoort Chardonnay, Weißburgunder, Grauburgunder
Regio Pfalz
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker 6.1
Land DE
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 6.2