-
Geen verzendkostenBij een bestelling boven de €100,-
-
Ruim assortimentTop wijnen, Champagne, Sekt en likeur
-
Unieke wijnen, Champagne en SektRechtstreeks van de wijnboer
-
Duurzaam en ecologischGeteeld en geproduceerd
De Springfield Whole Berry Cabernet Sauvignon heeft een zeer intense smaak. Dit wordt afgerond door de authentieke oude stijl. De rode wijn van Springfield heeft mooie zachte tannines.
Deze authentieke Cabernet oude stijl kenmerkt zich door een puur en intens zoet fruit. 100% malolactische gisting. De fluweelzachte rode wijn wordt opgeslagen in nieuwe en eenvoudig gebruikte Franse houten vaten (Seguin Moreau) en vervolgens gebotteld zonder filtratie en stabilisatie.
Geniet van de Springfield Whole Berry Cabernet Sauvignon met een heerlijke lamskotelet met rozemarijn, gestoofd varkensvlees Pata Negra of zachte Gouda van middelbare leeftijd.
Decanteren wordt aanbevolen voor consumptie.
Categorie: Rode Wijnen
Jaargang: 2018
Houdbaarheid: 2025
Wijnmakerij/merk: Springfield Estate
Regio: Robertson
Land: Zuid-Afrika
Druivensoort: 100% Cabernet Sauvignon
Smaak: droog
Alcoholgehalte: 13,5% vol
Totaal zuur: 6,4 g/l
Restsuiker: 1,7 g/l
pH: 3.50
Aanbevolen drinktemperatuur: 16-18 °C
Inhoud: 0,75 liter
GTIN 6007380000181
Jaargang | 2018 |
Houdbaar tot | 2025 |
Druivensoort | 100% Cabernet Sauvignon |
Regio | Robertson |
Aanbevolen drinktemperatuur | |
Inhoud | 0.75 |
Alcoholgehalte | 13.5 |
Restsuiker | 1.7 |
Land | ZA |
Ph waarde | 3.50 |
GTIN | |
Zuurgraad | 6.4 |