Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Serre dei Roveri Barolo DOCG

Serre dei Roveri Barolo DOCG

€21,50
op voorraad
De perfecte smaakgenoot voor gebraden kalfsvlees en wild, gegrild vlees en filet. En het geeft ook de uiteindelijke selectie van kazen aan het heerlijke diner de letterlijk levensgenieter-elegante setting.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Geniet van de koning der wijnen met de Serre dei Roveri Barolo DOCG, want het is een van de edelste wijnsoorten ter wereld. Laat je verleiden door bloemige geuren, fruitige smaak en het uitstekende aroma tot een heel bijzondere smaakbeleving.

De Serre dei Roveri Barolo DOCG is afkomstig van de wijnmakerij Sartirano Figli in Piemonte, Italië. Samen met de druiven uit de westelijke locaties rond Castiglione Faletto en Monforte d'Alba geven de Nebbiolo-druiven de heerlijke vintage zijn heerlijk sterke, granaatrode kleur en vormen ze een compositie van zachtfruitige en krachtig-pittige smaakintensiteit.

Er zijn geurige nuances van viooltjes en rozen die zich vermengen met aspecten van zwart en rood fruit. Een extra vleugje zoethout en de peperig-kruidige noot maken de Serre dei Roveri Barolo DOCG op een serveertemperatuur tussen 16 en 18 °C de perfecte smaakgenoot voor gebraden kalfsvlees en wild, gegrild vlees en filet. En het geeft ook de uiteindelijke selectie van kazen aan het heerlijke diner de letterlijk levensgenieter-elegante setting.

Jaargang 2019
Houdbaar tot 2030
Druivensoort Nebbiolo
Regio Piemont
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.3