Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Quattro Conti Tre Forte Rosso Puglia IGT

Quattro Conti Tre Forte Rosso Puglia IGT

€6,82
op voorraad
Bij een drinktemperatuur van 16 - 18 °C smaakt hij uitstekend bij pasta, kort geroosterd vlees en zuiderse kaasspecialiteiten.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Met de Conti Zecca ontmoet traditie moderniteit, de Tre Fote Rosso Puglia is een blend van Primitivo, Negroamaro en Cabernet Sauvignon. Deze inheemse druivensoorten zorgen voor een volle smaak met een elegante balans van fruitige aroma's.

De ziel van Puglia wordt perfect vastgelegd in de Quattro Conti Tre Forte Rosso Puglia IGT. De drie druivensoorten van de regio, Negroamaro, Primitivo en Cabernet Sauvignon, worden hier gecombineerd om een ​​cuvée te creëren vol smaak en zongerijpte aroma's.

In het glas lijkt de rode wijn robijnrood met violette reflecties en vult je neus met de geur van rijpe aalbessen. In de mond ontwikkelt het zich tot een harmonieuze combinatie van fruitsmaken en een milde zuurgraad. Vooral de lange, zachte afdronk is memorabel. De wijnmakerij Tenute Conti Zecca veredelt het schiereiland Apulië in Zuid-Italië met deze klassieke compositie.

Bij een drinktemperatuur van 16 - 18 °C smaakt hij uitstekend bij pasta, kort geroosterd vlees en zuiderse kaasspecialiteiten.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2027
Druivensoort Primitivo, Negroamaro, Cabernet Sauvignon
Regio Apulien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 11.0
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.3