Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Ponce P.F. Bobal DO

Ponce P.F. Bobal DO

€17,22
Stukprijs: €17,95 /
op voorraad
Geniet van de elegante Ponce P.F. Bobal bij allerlei wildgerechten of kaas. Ook Robert Parker is overtuigd van deze Spaanse wijn en kent 94 punten toe!
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Ponce PF Bobal is gemaakt van 100% Bobal-druiven. De wijnstokken zijn ongeveer 85 jaar oud, waardoor ze een van de oudste in de regio Manchuela zijn. De opbrengst van deze wijnstokken is erg laag, maar de druiven zijn zeer geconcentreerd. Dit resulteert in een droge rode wijn vol fruitrijpheid en body. Een vatrijping van 10 maanden in Frans eiken geeft de wijn van Bodegas y Viñedos Ponce een stabiele ruggengraat voor lang genot.

De violet-granaatrode wijn toont vroegrijpe aardbeien in de neus, veel zoetheid en, na een korte beluchting, rijp fruit en boskruiden. In de mond is de Ponte P.F. zeer mooi in balans en de tannines en zuurgraad mooi in balans. De wijn vloeit bijzonder rond en fruitig over in een balsamico, zeer minerale afdronk.

Geniet van de elegante Ponce P.F. Bobal bij allerlei wildgerechten of kaas. Ook Robert Parker is overtuigd van deze Spaanse wijn en kent 94 punten toe!

 

Jaargang 2019
Houdbaar tot 2028
Druivensoort 100% Bobal
Regio Manchuela
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker
Land ES
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad