Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Pascal Jolivet Attitude Sauvignon Blanc Val de Loire IGP

Pascal Jolivet Attitude Sauvignon Blanc Val de Loire IGP

€13,50
op voorraad
Geniet van de Pascal Jolivet Attitude Sauvignon Blanc Val de Loire IGP bij een drinktemperatuur van 8-10°C als aperitief of bij vis- en geitenkaas.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De wijnstokken voor de Pascal Jolivet Attitude Sauvignon Blanc Val de Loire IGP komen uit de mooiste terroirs van de regio van het kasteel van de Loire. De bodems van de percelen bestaan ​​uit kalksteen en vuursteen, die de Sauvignon-druiven hun rijke en uitgesproken mineraliteit geven. Na de oogst worden de druiven zorgvuldig geperst. Het druivensap wordt vervolgens gefermenteerd in roestvrijstalen tanks op natuurlijke gisten bij 16°C gedurende 40 dagen. Voor het bottelen rijpt de wijn nog twee maanden op de droesem.

"Attitude" heeft een mooie frisheid in de mond en een open insteek. De neus toont aroma's van limoen, citrusvruchten, groene appel en kiwi. De mineraliteit geeft de droge witte wijn een lange afdronk en de finesse en elegantie die de wijnen van Pascal Jolivet kenmerken.

Zoek naar het etiket op de achterkant van de fles, dat verwijst naar de naamgeving van de wijn. "Houding is een klein ding dat een groot verschil maakt." (Winston Churchill)

Geniet van de Pascal Jolivet Attitude Sauvignon Blanc Val de Loire IGP bij een drinktemperatuur van 8-10°C als aperitief of bij vis- en geitenkaas.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Sauvignon Blanc
Regio Touraine
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker
Land FR
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad