Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Pascal Jolivet Attitude Pinot Noir AOC

Pascal Jolivet Attitude Pinot Noir AOC

€15,96
op voorraad
De Attitude Pinot Noir ontwikkelt zijn aroma het best bij een drinktemperatuur van 14-16°C. Geniet van de droge rode wijn bij lamsvlees en andere lichte vleesgerechten.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

"Houding is een klein ding dat een groot verschil maakt". Pascal Jolivet nam deze uitspraak van Winston Churchill ter harte en creëerde de Attitude (Franse houding) Pinot Noir. Deze betekenisvolle wijn komt uit de Touraine-streek in de Franse Loire-vallei en is gemaakt van 100% Pinot Noir-druiven.

De druiven, die afkomstig zijn van grond die rijk is aan klei en kalksteen, werden met de hand geoogst. Na minstens vijftien dagen begon de fermentatie, die 12 tot 15 dagen duurde. Na de fermentatie rijpt 10% van de rode wijn in nieuwe eikenhouten vaten en 90% in roestvrijstalen tanks.

De Pascal Jolivet Attitude Pinot Noir AOC heeft een schitterende robijnrode kleur met aroma's van rood fruit, kersen en zwarte bessen. Kruidige tonen leiden tot een zeer elegante afdronk, waarin balans en finesse harmonieus worden gecombineerd en de edelheid van Pinot Noir weerspiegelen.

De Attitude Pinot Noir ontwikkelt zijn aroma het best bij een drinktemperatuur van 14-16°C. Geniet van de droge rode wijn bij lamsvlees en andere lichte vleesgerechten.

Jaargang 2021
Houdbaar tot 2028
Druivensoort Pinot Noir
Regio Touraine
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.5
Restsuiker
Land FR
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad