Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Paco y Lola Albarino DO

Paco y Lola Albarino DO

€16,68
op voorraad
Paco y Lola Albarino DO. In de mond onthult deze mooie wijn uit Galicië de authentieke smaak van de druivensoort perzik, ananas en groene appel. Ideaal als begeleider van zeevruchten, visgerechten, sushi, tapas en pasta.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Het ontwerp van de fles zegt iets over de stijl van deze wijn. De Paco y Lola Albarino is fris en modern. De witte wijn uit de Spaanse regio Rias Baixas maakt indruk met zijn ongelooflijke frisheid en delicatesse.

De kleur is strogeel met groenachtige reflecties. In de neus een geur van citroen, mango, peer, limoen met een licht kruidig ​​aroma. In de mond onthult de Paco y Lola Albarino uit Galicië de authentieke smaak van de druivensoort perzik, ananas en groene appel. Het samenspel tussen zuur en fruit is optimaal. Een droge witte wijn, heerlijk en verkwikkend, een knapperige soepele Albariño met een grote frisheid in de afdronk.

Als ideale begeleider van zeevruchten, visgerechten, sushi, tapas en pasta, slaat de jeugdige klasse van de Paco y Lola niet alleen met het flesdesign een schot in de roos.

 

Jaargang 2023
Houdbaar tot 2026
Druivensoort 100% Albarino
Regio Rias Baixas
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker
Land ES
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad