Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo di Manduria

Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo di Manduria

€14,42
op voorraad
Serveer de Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo di Manduria op 16-18 °C bij vleesgerechten, pastagerechten met pittige sauzen of een pittige kaasplank.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De robijnrode Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo di Manduria maakt indruk met zijn diverse aroma's en een elegante structuur die het gehemelte verwent. De rode wijn uit Apulië in Zuid-Italië is gemaakt van zongerijpte Primitivo-druiven.

Je kunt niet fout gaan met de nobele Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo di Manduria uit het zonnige Apulië. Onmiddellijk na het ontkurken ontvouwt de wijn zijn heerlijke geur van rode bessen, vergezeld van delicate nuances van jam en kaneel. Met zijn finale, waarvan de afdronk lang aanhoudt, overtuigt deze voortreffelijke druppel elke fijnproever.

De complexe, elegante rode wijn komt van de wijnmakerij Masca del Tacco op de hiel van de Italiaanse laars. Hier mocht hij 10-15 maanden rijpen in eikenhouten vaten en zo zijn onmiskenbare smaak ontwikkelen.

Serveer de Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo di Manduria op 16-18 °C bij vleesgerechten, pastagerechten met pittige sauzen of een pittige kaasplank.

Jaargang 2021
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Primitivo
Regio Apulien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker 15.0
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 6.5