Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Kanonkop Kadette Pinotage

Kanonkop Kadette Pinotage

€13,42
op voorraad
Geniet van Kanonkop Kadette Pinotage, 12 maanden gerijpt in tweede en derde vulling Frans eikenhouten vaten, met pasta, rood vlees en pittige Aziatische gerechten.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De broers Johann en Paul Kriege zijn de 4e generatie die de wijnmakerij Kanonkop in de regio Stellenbosch runnen. Last but not least dankt Kanonkop zijn internationale reputatie aan de gepassioneerde keldermeester Beyers Truter. In Zuid-Afrika wordt hij gezien als de "King of Pinotage". Met veel werk en opmerkelijke nauwgezetheid zet zijn opvolger Abrie Beeslaar dit succesverhaal van de eersteklas rode wijnen uit Kanonkop op de hellingen van de Simonsberg voort.

De Kanonkop Kadette Pinotage is daar een prachtig voorbeeld van. De 100 procent Pinotage vertoont een hoge mate van complexiteit. Aroma's van rood fruit en mokka in de neus. De wijn kenmerkt zich door zijn elegante tanninestructuur, goede lengte en een droge afdronk.

Geniet van Kanonkop Kadette Pinotage, 12 maanden gerijpt in tweede en derde vulling Frans eikenhouten vaten, met pasta, rood vlees en pittige Aziatische gerechten.

Jaargang 2021
Houdbaar tot 2027
Druivensoort Pinotage
Regio Stellenbosch
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker 2.5
Land ZA
Ph waarde 3.79
GTIN
Zuurgraad 5.2