Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel I Muri Primitivo Puglia IGP

I Muri Primitivo Puglia IGP

€6,84
op voorraad
In de mond inspireert de Primitivo met subtiele nuances van kaneel en andere kruiden. De afdronk is zacht en langdurig. Dit maakt het een ideale tafelwijn voor pittige gerechten bij rood vlees of wild. Ook een goede keuze bij een gemengde kaasplank.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De I Muri Primitivo IGP heeft een prachtige donkerrode kleur in het glas. Zijn geur van rijp rood fruit en zijn fijne kruidigheid maken het een uitstekende tafelwijn voor speciale gelegenheden.

De I Muri Primitivo IGP is een wijn van het huis van Vigneti del Salento, waarvan de wijngaarden gelegen zijn in het zonnige zuiden van Italië op de zogenaamde hak van de laars. Op deze uitstekende locatie rijpen de druivenrassen Primitivo met hun onnavolgbare smaak van rijpe, sappige bosvruchten. Kenmerkend voor deze Italiaanse rode wijn zijn de fluweelzachte tannines en de volle smaak. In de mond inspireert de Primitivo met subtiele nuances van kaneel en andere kruiden. De afdronk is zacht en langdurig.

Dit maakt de I Muri Primitivo IGP de ideale tafelwijn voor pittige gerechten bij rood vlees of wild. Het is ook een goede keuze bij stevige voorgerechten of een gemengde kaasplank. Serveer het op een drinktemperatuur van 16-18 °C.

 

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2025
Druivensoort Primitivo
Regio Apulien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 7.0
Land IT
Ph waarde 3.56
GTIN
Zuurgraad 5.4