Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Gut Hermannsberg GG Traiser Bastei Riesling

Gut Hermannsberg GG Traiser Bastei Riesling

€41,25
op voorraad
Probeer deze bijzondere Riesling met een bijzondere keuken, bijvoorbeeld met gebakken rode biet met zalmfilet, gegrilde kreeft op saffraan-mosselrisotto of met kalfsfilet, asperges, mango en tijmjus.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Deze grote plant uit Gut Hermannsberg is een fascinerend genot. Zowel in het boeket van exotisch fruit als in groengele, kruidige tonen en subtiele nuances van honing. Flatterend in de mond, met een fijne zuurgraad in de afdronk. Een Riesling op het hoogste niveau.

Dit wordt ook gegarandeerd door de locatie waar de druiven voor Gut Hermannsberg GG Traiser Bastei Riesling vandaan komen. De wijnmakerij schrijft: "Een van de meest spectaculaire wijngaardlocaties ter wereld. Als een amfitheater omsluit de Rotenfels het kleine podium waarop alleen Riesling zo indrukwekkend kan spelen. De gekanteelde formaties boven de wijngaard gaven het zijn naam.” Het massief waakt over de wijnstokken met zijn enorme warmteaccumulator. De temperaturen zijn overdag heet en 's nachts extreem koud.

Het resultaat. Een spectaculaire wijn van een spectaculaire locatie. De steenachtige bodems vormen de basis voor minerale en pittige Rieslings met een uitgesproken fruitkarakter.

Probeer deze bijzondere Riesling met een bijzondere keuken, bijvoorbeeld met gebakken rode biet met zalmfilet, gegrilde kreeft op saffraan-mosselrisotto of met kalfsfilet, asperges, mango en tijmjus.

 

Jaargang 2018
Houdbaar tot 2027
Druivensoort Riesling
Regio Nahe
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.5
Restsuiker 5.6
Land DE
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 7.7