Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Gran Sasso Primitivo Puglia IGT

Gran Sasso Primitivo Puglia IGT

€7,88
op voorraad
Dankzij zijn evenwicht is deze rode wijn een inspirerende begeleider van rood vlees en wild. Het past ook goed bij stevige hapjes en rijpe kazen. Om zijn smaak optimaal te kunnen ontwikkelen, is het aan te raden om van de Gran Sasso Primitivo Puglia IGT t
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Gran Sasso Primitivo Puglia IGT inspireert met fruitige en kruidige aroma's en met zijn rijke robijnrode kleur. Deze volle rode wijn uit Puglia is afkomstig van wijnhuis Farnese Vini.

Al in het glas inspireert de Gran Sasso Primitivo Puglia IGT met zijn diep donkere robijnrode kleur en de violette reflecties in het licht. In de mond is hij vol en zacht. Een combinatie van fruitaroma's en kruidige tonen is kenmerkend voor de Primitivo-druivensoort.

De geur wordt bepaald door fruitige tonen van pruim en kers. Daarnaast kruidige rozemarijnnuances en een vleugje vanillemix. De wijnen van het landgoed Farnese Vini danken hun intense smaak aan de vruchtbare lavagrond van Apulië.

Dankzij zijn evenwicht is deze rode wijn een inspirerende begeleider van rood vlees en wild. Het past ook goed bij stevige hapjes en rijpe kazen. Om zijn smaak optimaal te kunnen ontwikkelen, is het aan te raden om van de Gran Sasso Primitivo Puglia IGT te genieten bij een aangename drinktemperatuur van 16 tot 18 °C.

Jaargang 2023
Houdbaar tot
Druivensoort Primitivo
Regio Apulien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 8.3
Land IT
Ph waarde 3.55
GTIN
Zuurgraad 6.1