Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Gabbiano Cavaliere D Oro Pinot Grigio delle Venezie DOC

Gabbiano Cavaliere D Oro Pinot Grigio delle Venezie DOC

€11,53
op voorraad
Gabbiano Cavaliere D Oro Pinot Grigio delle Venezie DOC. Deze witte wijn ruikt naar fruitige peer en honingmeloen. Bovendien vermengen bloemige nuances zich. De smaak verleidt met aroma's van citrusvruchten en groene appel. heerlijk bij lichte gerechten.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Na het uitschenken schittert de Gabbiano Cavaliere D Oro Pinot Grigio IGT felgeel in het glas. Kenmerkend voor deze blend van twee druivensoorten is de harmonieuze balans tussen fruit en zuren. De volle wijn met een langdurige afdronk is afkomstig van het gerenommeerde wijnhuis Castello di Gabbiano.

Gemaakt van Pinot Grigio en Chardonnay, deze witte wijn ruikt naar fruitige peer en honingmeloen. Bovendien vermengen bloemige nuances zich. De smaak verleidt met aroma's van citrusvruchten en groene appel. De afdronk heeft hints van citrus en amandelen. De Chardonnay dankt zijn aroma's van peer, appel en citrusvruchten aan de grond waarop hij gedijt en het gematigde klimaat van de regio Veneto in Noord-Italië.

Deze witte wijn is een uitstekende aanvulling op verschillende pastagerechten. Vooral bij een drinktemperatuur tussen 10 en 12 °C ontplooit hij zijn smaak. Het smaakt ook heerlijk bij lichte gerechten met kip of vis.

 

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2026
Druivensoort 92% Pinot Grigio, 8% Chardonnay
Regio Venetien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.0
Restsuiker 1.0
Land IT
Ph waarde 3.42
GTIN
Zuurgraad 6.0