Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Felix Solis Kingpin Blanco

Felix Solis Kingpin Blanco

€7,82
op voorraad
Felix Solis Kingpin Blanco. Deze Spaanse cuvée is een bijzondere traktatie bij een drinktemperatuur van 6-8°C. Deze mooie Spaanse wijn uit de regio Castilla-La Mancha is een heerlijke begeleider van paella, tapas en vleesgerechten.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Familiebedrijf Felix Solis is een wijnbouwbedrijf met een familiaal karakter. Met veel zorg worden hier heerlijke wijnen geperst. Zo ook de Felix Solis Kingpin Blanco. Een droge witte wijn die de drie druivensoorten Chardonnay, Sauvignon Blanc en Verdejo combineert.

Een 20-25 dagen fermentatie van de drie individuele druivensoorten vindt plaats in roestvrijstalen tanks. De wijn blijft dan nog 2-3 maanden op de fijne droesem en wint aan complexiteit en romigheid. Alleen de Chardonnay rijpt 3 maanden in Franse eikenhouten vaten. Het resultaat is een aangename wijn. De smaak zit vol met aroma's van tropisch fruit en frisse citrustonen. Een rijke en volle witte wijn.

Felix Solis schrijft over deze wijn:
"De Kingpin regeert zijn rijk met vaste autoriteit. De verleidelijke charme van deze wijn lokt hem uit de schaduw. Achter zijn onstuitbare kracht blijkt de Kingpin ook behoorlijk ontspannen te zijn. In deze wijn vindt de kingpin zijn meester."

Deze Spaanse cuvée is een bijzondere traktatie bij een drinktemperatuur van 6-8°C. De Felix Solis Kingpin Blanco is een heerlijke begeleider van paella, tapas en vleesgerechten.

Jaargang
Houdbaar tot
Druivensoort Chardonnay, Sauvignon Blanc, Verdejo
Regio Castilla-La Mancha
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.5
Restsuiker
Land ES
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad